Divort in Ploiesti cu avocat specializat

Programeaza acum o consultatie la Avocat Iorgu Elena Simona

CONSULTATIE AVOCAT SPECIALIZAT IN DIVORT

Avocat Iorgu Elena Simona va poate asista si reprezenta in toate cazurile de divort prin instanta sau prin procedura notariala.
In cadrul consultatiei avocatul va explica toate aspectele si pasii divortului, inclusiv termenii legali pe care ii veti auzi in timpul procesului.
Avocatul intelege ca divortul este dificil din punct de vedere emotional, in special atunci cand exista copii minori. De aceea, lucreaza intotdeauna cu compasiune si eficienta pentru solutionarea divortului.
Ce trebuie sa constientizati cand treceti prin acest moment dificil este ca veti avea nevoie de persoane ce va pot ajuta sa mergeti mai departe. Oricare ar fi motivele acestuia: infidelitate, violenta domestica, nepotrivire de caracter, neintelegeri, la cererea unuia dintre soti cand starea acestuia de sanatate face imposibila continuarea casatoriei sau alte motive, odata ce ati luat aceasta decizie, cel mai important pas este sa apelati la un avocat specializat in divort. Acesta este cel care va poate apara drepturile si care va va ajuta in luarea deciziilor importante pe tot parcursul procesului de divort.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.